ZELFSTANDIG WORDEN MET ONZE FRANCHISE

SINDS 1994 IN DE KEUKENBRANCHE

Sinds de opening van de eerste REDDY Küchen in 1994 is het franchisenetwerk uitgegroeid tot een vaste waarde op de Duitse keukenmarkt en blijft steeds groeien in Europa. Op meer dan 80 locaties biedt REDDY zijn klanten de voordelen en competenties van de zelfstandige keukenspecialist met een eigen keukenmerk.

Uitstekende prestaties

De tevredenheid over REDDY Keukens is hoog bij onze partners, waardoor het aanbevelingspercentage bij onze franchisenemers bij 100% ligt. De REDDY-franchise krijgt al meerdere jaren op rij onderscheidingen van het International Center for Franchising & Cooperation (F&C) en de Duitse Franchise-federatie voor zijn uitstekende prestaties.

Tevreden klanten

Met de zesde onderscheiding op rij als Service Champion in Gold 2019 bevestigen klanten de uitstekende service van REDDY Keukens en maken het bedrijf tot een van de 100 meest klantvriendelijke in Duitsland.

Praktijkgerichte ondersteuning

Met meer dan 20.000 verkochte keukens per jaar is REDDY een van de bekendste franchises in de branche. Het is ons doel om aan gunstige voorwaarden voortreffelijke kwaliteit te leveren. Als onderdeel van de MHK Group (Europa's grootste inkooporganisatie) kunnen wij onze keukens rechtstreeks in grote volumes bij de fabrikant inkopen en zo optimale inkoopprijzen voor onze partners realiseren. Door de verkoopstrategieën en calculaties die steeds aan de markt aangepast worden, genereren onze partners bovengemiddelde marges.

Wij begeleiden je op je weg

De REDDY-centrale ondersteunt je met talrijke diensten op je weg naar zelfstandigheid. Dit mag je verwachten:

  • Uitvoerige locatie-analyse
  • Hulp bij zoeken naar het geschikte pand
  • Opstellen van een optimaal financieringsconcept
  • Ondersteuning bij de realisatie van het typische REDDY-design van je winkel
  • Gebruik van keukenplanningssoftware CARAT met virtuele tools voor een optimale planningsbelevenis

Marketing op maat

Om de nodige aandacht te trekken voor jouw REDDY-winkel bieden wij een 360° marketingpakket dat verschillende mediakanalen – online en offline – bespeelt. REDDY-franchisenemers profiteren hierbij van snelle en effectieve communicatie via het extranet, waar alle relevante informatie gedeeld wordt. Bijkomende opleidingen in de vorm van salestraining en bedrijfsmanagement-begeleiding zorgen ervoor dat jij en je medewerkers altijd up-to-date zijn.

Perspectief en planningszekerheid

Een jaarlijks businessplan, opvolging van de omzetontwikkeling en een vergelijk met andere winkels zorgen voor perspectief en planningszekerheid. Daar helpen wij je graag bij. Daarnaast profiteren onze partners van regelmatige ervaringsuitwisseling.